Pesto Auvergnat Busuioc Cantal Nucă
Basilic proaspăt* (40%), ulei de floarea-soarelui*, cantal AOP* (8,3%) (lapte de vacă pasteurizat*, sare, culturi lactice și de maturare), nuci din Périgord* (8,3%), suc de lămâie*, sare, usturoi*.
* Ingredient provenit din Agricultura Ecologică - Alergen
Producătorii din spatele rețetei
Basilic proaspăt: Les Jardins d'Ys și Radix
Cantal: La Fromagerie des Monts du Cantal
Ulei de floarea-soarelui: GEAC Dou Chonlai
Nuci din Périgord
Sfaturi de utilizare
Condimentul ideal pentru a însoți paste, gnocchi, poate fi folosit pentru a umple somonul în folie sau se poate întinde pe tartine cu legume. Se întinde pe pizza, tarte sărate, bruschette sau se adaugă în prăjituri sărate. Acest pesto se poate adapta după bunul plac!
După deschidere, se păstrează la rece și se consumă în termen de 5 zile.
Energie: 171 kJ (41 kcal)
Grăsimi: 3,2g
Din care acizi grași saturați: 0,4g
Carbohidrați: 2,2g
Din care zaharuri: 2g
Proteine: 0,7g
Sare: 0,6g